Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co., Ltd
+86-514-80522468
Kennis van de industrie

Classificatie van machine-onderdelen

Generieke delen door functie en dynamiek van de modulaire machine tool delen, ondersteunende onderdelen, transmissieonderdelen, controle-eenheden en accessoires 5.

Dynamische componenten tool biedt de belangrijkste beweging en diervoeders verkeer, belangrijkste elektrobox (de roterende beweging van de motor zal worden doorgegeven aan de kop), de snijkop (gemonteerd op het klosje, voor de verwerking van elk één proces), power glijdende feed tabel (om te installeren de elektrobox of snijkop diervoeders verkeer te verwezenlijken);

Ondersteuning van componenten voor de installatie van macht glijdende feed tabel, inclusief basisstation en bevestigingsbeugel; vervoer van onderdelen of voor de overdracht van werkstuk spindel vak aan proces-station controle cyclus onderdelen die worden gebruikt om te controleren de automatische werking van de machine;

Toebehoren omvatten smeerolie, koeling en chip verwijdering apparaat, enzovoort. Volgens de formule, kan de combinatie van één station en multi station machines worden onderverdeeld in twee brede categorieën. Welke combinatie is machine verwerkt oppervlakken en het aantal single, double, drie en vier 4 soorten, meestal alleen nadat de verschillende machinale bewerking delen evenals verwerking multi station modulaire machine tool Ronddraaitafels typt, tabelweergavetype, lange kolom en roterende trommel type 4, op-en neergaande meerdere verwerking van de machinale bewerking delen.

Controle-eenheid moet worden gebruikt voor de automatische werken cyclus van de machine-onderdelen, hydraulische station, elektrische kabinet en het Configuratiescherm. Accessoires smeerolie, koeling en chip verwijdering apparaat, enzovoort.


Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co., Ltd