Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co., Ltd
+86-514-80522468
News
Huis > Nieuws > Inhoud

Shearing Machine overwegingen

Source:

1. geen studie, geen begrip van machine architectuur, prestaties en operationele procedures zijn niet toegestaan om te beginnen met de machine.

2. smering van de machine moet worden vereist, verhogen olie ten minste eenmaal in elke klasse.

3. Voeg hydraulische olie-tank moet strikt gebruik van hoge kwaliteit anti-slijtage hydraulische olie, moet ondergaan een strenge filteren en houden genoeg olie, onvoldoende moet onmiddellijk olie te verhogen.

4. tanks moeten worden gereinigd en vervangen door nieuwe olie eenmaal per zes maanden, maar een nieuwe olie na veel toegestaan om te geven een reiniging filteren die de olie mag niet meer dan een maand voor het eerst gebruikt.

5. Wanneer er een ernstiger lek of als een anomalie op het werk plaatsvindt, moet onmiddellijk stoppen, analyseren van de oorzaken en oplossen van problemen, onder dwang nemen werking.

6. de machine is in verrichting of in het verpakkingsproces, zal niet worden hersteld of hand aanraken van de bewegende delen, geen handen of voeten drukt u op materiaal in de verzamelbak.

7. pomp, ventiel, druk meten, aanpassing moet ervaren geschoolde werknemers, als manometer is defect, moet onmiddellijk het selectievakje controleren of bijwerken tabellen.


Jiangsu JinFangYuan CNC Machine Co., Ltd